Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Czy da sie sprzedać gnojówkę?
Witam. Jak w temacie, czy jest możliwość sprzedania obornika i gnojówki?

Taka tam sobie reklama.
Otwórz panel cen produktów i zobacz

W panelu cen są podane ceny, ale gdy próbowałem to przyczepą z obornikiem czy zbiornikiem z gnojówką sprzedać to w biogazowni to nie mogłem, nie wyskakiwało żadne okienko akcji.

Bo nie sprzedaję się na biogazowni. Jeżeli szukasz skupu gnojówki na mapie Goldcrest Valley to jest on na Mary Farm.Jeżeli na innej mapce to zobacz sobie ten skup na Goldcrest i na innej mapce szukaj czegoś podobnego.
To jest konto zapasowe użytkownika:
AgroMaster

Na każdej mapie w tabeli jest napisana nazwa skupu...

Na mapie Sosnovka według tabeli punktem skupu omawianego surowca jest Biogazownia. A według schematu zaproponowanego przez BladeMaster PL jest to ... Piekarnia.

Taka tam sobie reklama.
Dobra zobrazuję ci to:

Gdzie sprzedaję się gnojówkę:
https://imgur.com/a/71w7i
Na czarno zaznaczyłem gnojówkę. Powiedz mi teraz gdzie ty tu widzisz że w piekarni skupują gnojówkę?
A jakbyś nie wiedział gdzie się ją DOKŁADNIE sprzedaję to masz:
https://imgur.com/a/jTibu
Sprzedajesz tą beczką w tym zbiorniku. Po prostu podjeżdżasz do TEGO czarnego zbiornika i naciskasz I.

Gdzie ci ja powiedziałem że w piekarni skupują gnojówkę? Faktycznie źle powiedziałem że nie skupują na biogazowni ale nic nie mówiłem że skupują na piekarni.
AgroMaster

Powiedziałem, że w piekarni, bo według mapy, którą wcześniej wrzuciłeś i porównując to z moją, czyli Sosnovką, tak mi wyszło, być może za mocno zasugerowałem się ikoną sprzedaży zwierząt. Do biogazowni probowałem beczką i cos nie szło, ale spróbuję ponownie, bo u mnie, jeśli chodzi o mapę i czarny zaznaczony przez Ciebie obszar, wygląda to identycznie. Dziękuje za pomoc Smile

Jakim transportem sprzedać obornik? Naczepa i rozrzutnik nie dziala.

Tą beczką która jest na moim SS. Jest ona w dziale Zbiorniki gnojówki na samym końcu.
AgroMaster