Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak przekopiować maszyny z jednego save do drugiego?
#1
Witam.Tak jak w temacie czy jest sposób aby przenieść posiadane maszyny z jednego save do drugiego?

Z góry dziękuję.
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jedynie poprzez podmianę pliku vehicle.xml, tyle że jeśli jest to inna mapa to może spowodować dużo błędów, zaczynając od pozycji pojazdów mogących pojawić się w ścianach, pod mapą itp., kończąc na danych od silosów itp.
 
#3
Same pojazdy to nie problem, bo po wyżej podanym sposobie wystarczy zrobić reset maszyn.
 
#4
Przepraszam tak późną odpowiedź.Wy dostajecie repkę a temat do zamknięcia Big Grin
Pamiętajmy:
[Obrazek: LogoRespectForModders100px.jpg]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Podgląd maszyny przed kupnem ShizeR 1 2,341 02-17-2020, 08:22
Ostatni post: Ziuta
  Psujące się save'y. Konrad Kaczkowy 1 1,119 02-25-2019, 12:43
Ostatni post: konrad9991
  czarne tło niewidoczne maszyny BOdzio0503 1 1,508 11-03-2018, 20:45
Ostatni post: Ziuta
  Maszyny Rolnik009 2 2,692 11-01-2018, 16:26
Ostatni post: Rolnik009
  Brudne maszyny w fs17 Patryk Bańka 1 1,849 10-10-2018, 18:25
Ostatni post: lookee86
  Szerokość maszyny Knieja123 6 2,266 09-02-2018, 21:48
Ostatni post: Knieja123
  Brak ciągników, utopione maszyny!!!! Paulina Mroczkowska 0 1,514 08-18-2018, 21:25
Ostatni post: Paulina Mroczkowska
  Problem Save dami99 3 1,375 08-15-2018, 20:08
Ostatni post: user12
  Usuwa mi save :( MrDawid12 0 1,059 08-15-2018, 14:05
Ostatni post: MrDawid12
  Aktualizacja mapy a save kosmiak0 0 1,068 07-02-2018, 13:12
Ostatni post: kosmiak0



Przegląda: 1 gości

Menu